SportGay

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΡΟΖ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (Ροζ φίδι που μας έφαγε!)

Τρίτη, Οκτωβρίου 24, 2006

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΜΠΗΚΕ Η ΑΕΚ...

... στον βαθμολογικό πίνακα, μετά τον προσωπικό θρίαμβο του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΔΕΛΛΑ. Σε ένα πάρα πολύ γούτσου παιχνίδι, με πάρα πολλές φάσεις και για τα δύο τα καλά μου. Ο παναθηναϊκούλης ήταν ο ενεργητικός στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά κουράστηκε. Έτσι σε καθαρά παθητικό ρόλο στη συνέχεια, έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να το βάλει δύο φορές συνεχόμενα.
Ο κούκλος, ο τεράστιος, ο κολοσσός, ο Κίνγκ Κόνγκ,
ο Δελλούκος
, ήταν η μορφή του αγώνα, αφού και κέρδισε το πέναλτι της ισοφάρισης και το έβαλε όλο μόνος το δεύτερο γκολάκι στο 76.
(αποκλειστική φωτό για το sportgay)

Image Hosting by PictureTrail.com

Ο παναθηναϊκούλης πόνεσε πολύ τότε, και δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Επί 3 συνεχόμενες ώρες, έχυνα ασταμάτητα... δάκρυα ευτυχίας, γιατί μετά από αυτή την νίκη και με την ήττα του ακατονόμαστου από τον Ατρομητάρα, μπαίνει ξανά το ΑΕΚάκι στην διεκδίκηση του τίτλου. Για την ήττα του ακατονόμαστου δεν έγραψα τίποτα, γιατί δεν είναι καθόλου γούτσου ομάδα. Έτσι αποφάσισα, αφού δεν έχει καμία σχέση με το άθλημα, να μην αναφερθεί ξανά σε αυτή την αξιόπιστη, έγκυρη, αδιάφθορη και έγκριτη αθλητική εφημερίδα. Με μόνη εξαίρεση το ευρωπαϊκό πορνό του Champions lick, όπου και συμμετέχει. Μπορεί και όχι αν βαριέμαι. Θα δω. Ααααααυτά λοιπόν κουκλιά μου! Σας φιλώ γλυκά και πονηρά. Και μην ξεχνάτε... σας αγαπώ!

4 Comments:

At 1:15 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

bre oti kai na kanete panta ekei piso tha eiste .
prota sas eftegan oi ditites
meta o proedros
mata to gipedo
ante na doyme kai efetos ti tha sas fteei

 
At 1:23 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Καλέ, αυτό το παλικάρι, ο τσολιάς, ο εύζωνας, ποιος είναι να περάσει, να μας περιποιηθεί κι εμάς λιγάκι εδώ στο Χαλάνδρι; Πού τον είχατε κρυμμένο;
Καλά, είδατε με τι χορευτική κίνηση τίναξε το καβ... το πόδι του ήθελα να πω, και τους τον έχωσε μέσα στη μούρη; Μου θύμισε τον Μήτσο μου στα νιάτα μας, όταν με έριχνε στα άχυρα και χλιμίντριζα σαν φοραδίτσα. Έτσι ακούστηκε και η φωνή του σκυλάραπα (συμπαθητικούλης όμως) όταν του έσκισε τα... δίχτυα.
Να μου το γνωρίσετε το παλικάρι (τον εύζωνα, όχι τον αράπη), μπας και κάνουμε καμιά κολεγιά εδώ στο Χαλάνδρι και σηκωθούν τα βορειοανατολικά προάστια στα πισινά τους πόδια.
ΥΓ. Αυτοί με τα κίτρινα καλέ ήταν κούκλοι. Τι τεκνά είναι αυτά; Το διαρκείας πόσο έχει να τους βλέπω κάθε Κυριακή;

 
At 1:27 μ.μ., Blogger sportgay said...

Αχ καλέ! Μα δεν το ξέρεις; Έχει βγει και τραγούδι! "Για όλα φταίνε οι γκόμενες, οι πρώην και οι επόμενες...". Για αυτό το φωνάζω! Μην είστε εργάτες! Να είστε άρχοντες! Φιλάκια! Σμακ!

 
At 1:34 μ.μ., Blogger sportgay said...

Αχ καλέ καπή μου! Το παλικάρι αυτό, ο Δελλούκος, είναι μόνο, μόνο, μόνο δικός μου! Τον αφήνω βέβαια να παίζει και με άλλα παιδάκια που και που, έτσι, για να μη βαριέται. Επειδή όμως μου είσαι πολυ συμπαθής, Θα κανονίσω να βρεθούμε όλες μαζί! To know us better! Αχ καλέ ανατρίχιασα! Να τις παίξω λίγο τις τρίχες για να πέσουν! Πολλά φιλάκια! Και μην ξεχνάτε... σας αγαπώ! Σμακ!

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

eXTReMe Tracker
Free Counter
Free Counter