SportGay

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΡΟΖ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (Ροζ φίδι που μας έφαγε!)

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 05, 2007

Ωχ... Το μάτι μου!


Χέσε μέσα Πολυχρόνη, που δεν γίναμε ευζώνοι!!! Τρεις κατηγορίες ανθρώπων βγάζουν καλά χρήματα από το ποδόσφαιρο! Οι bookers, οι "πρόεδροι" και οι διαιτητές! Το ντέρμπι αφιερώνεται με πολύ αγάπη, στον διευθυντή του τσίρκου, αφού είναι ο μόνος έξυπνος "πρόεδρος", όπου αντί να δίνει το μπατζετ του τσίρκου για μεταγραφές και τεχνικό ακροβάτη διευθυντή, τα δίνει απλόχερα στα "υπαλληλάκια" του! Συγχαρητήρια στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, για το πολύ καλό άρθρο στο "Κ" της Κυριακής! Το βραβείο του Καραγκιόζη της δεκαετίας το κερδίζει επάξια, ο καραγκιόζης "πρόεδρος", τα τσιράκια του και το τσίρκο "θέατρο σκιών - οι ακατονόμαστοι"!!! Καλή σταδιοδρομία και πάντα τέτοια!!! Και μην ξεχνάτε... σας αγαπώ!!! Σμακ!

4 Comments:

At 10:34 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Καλέ χρυσό μου, αυτά τα παλικάρια με τις κόκκινες φανέλες γιατί έσπρωχναν συνέχεια τα άλλα παιδιά με τις κίτρινες; Και ο κύριος με την μαύρη ρόμπα γιατί κοίταζε αλλού συνεχώς; Μου είπαν ότι το παρατσούκλι του είναι "νεκροθάφτης" αλλά εγώ μάλλον για μπατσούλη τον κόβω. Συχώρεσε τη γλώσσα μου, μεγάλη γυναίκα, αλλά άμα ανακατεύεσαι με τα πίτουρα σε τρων οι κότες (φργκόκοτες με κόκκινες κυλότες)...

 
At 12:54 μ.μ., Blogger mujahedin said...

Ω! Μα τι βραδιά! 4 γαύροι είχαμε κουρνιάσει στην θύρα 32, ανάμεσα σε πλήθος αεκτζήδων και μας ζέσταινε μονάχα η αγάπη τους για την αεκ εκείνη την παγωμένη νύχτα! Καλύτερη ατάκα σχετική με το ματς : "βρε παιδιά, αφου και γκολ με πέναλτι να βάλουμε, θα μας βάλουν κι αλλο..."

Ήταν το βράδυ που δάκρυσε και ο Νίκος Ξανθόπουλος...

 
At 4:49 μ.μ., Blogger tsioubiou said...

Σύγαβρε Masterblaster ακόμα και ο Φερερ το είπε οτι υπάρχει διαφορά μπάτζετ,γιαυτό υπήρχε και το πανό που έλεγε 'ΚΟΣΜΟ ΔΙΝΕΙΣ.ΛΕΦΤΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ?'Κατα τα άλλα ο Ντέμης σήμερα δήλωσε οτι θα αλλάξει στάση απέναντι στη σούπερ λίγκα.Αλήθεια αν ηταν πρώτη η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα τι θα έλεγε?
Πάλι απτο τομάρι τις διαιτησίας θα πιαστούν για να σώσουν το δικό τους.

 
At 6:31 μ.μ., Blogger sportgay said...

Το να εκφράζει ένας γαύρος γνώμη για το ποδόσφαιρο, είναι σαν να μιλάει ο Μπους για το Ιρακ, οι Τούρκοι για την επανάσταση του 21, κ.λ.π... Τέλοςπάντων, το Αεκάκι θα παίζει μπαλίτσα του Αγίου Βαλεντίνου και το γαυράκι θα στέλνει αρκουδάκια και καρτούλες!!!

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

eXTReMe Tracker
Free Counter
Free Counter