SportGay

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΡΟΖ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (Ροζ φίδι που μας έφαγε!)

Δευτέρα, Νοεμβρίου 13, 2006

ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ!!!

Αχ καλέ χρυσά μου! Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Τι να πώ! Περίεργα πράγματα συμβαίνουν! Αυτή την αγωνιστική, είχαμε πολλά και όμορφα γκολάκια απο όλες σχεδόν τις ομάδες, χωρίς επεισόδια... Με εξαίρεση την "ηρωική" επιστολή της original και κάτι ψιλά από οπαδούς του ολυμπιακού προς το τρένο που είχαν επιβιβαστεί παναθηναϊκοί προς πειραιά. Το δεύτερο μπορούμε να το πάρουμε ως κούνημα μαντηλιού για το ταξίδι. Απλά προσθέτουμε και ένα μπουκάλι με εύφλεκτο υλικό! Το πρώτο θα έπρεπε να μπεί εξώφυλο σε εφημερίδα μιάς και είναι της μόδας. Αν την διαβάσετε θα καταλάβετε γιατί υπάρχει πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Μία ομάδα αμόρφωτων, που νομίζουν όπως πάντα πως είναι καλύτεροι από αυτούς που απλώς αγαπάνε το ποδόσφαιρο, αποκαλύπτει "σημαντικά" γεγονότα που επιρρεάζουν τον κάθε μέσο έλληνα φίλαθλο. Μονομανίες και καφρίλα! Περαστικά!
Πολύ την χάρηκα πάντως αυτή την αγωνιστική! Πολύ θέαμα, λίγοι "οργανωμένοι". Σας φιλώ λοιπόν μωρά μου! Σμακ στα μουσούδια και να μην ξεχνάτε... σας αγαπώ!

4 Comments:

At 3:47 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

το εχω ξανα αναφερει και σε αλλο μπλογκ οτι οι δημοσιογραφοι ειδικα αυτοι που ασχολουνται με αθλητικα ειναι οι υπευθηνοι που καθε κυριακη εχουμε κυριξη πολεμου στα γηπεδα .!

 
At 12:19 π.μ., Blogger sportgay said...

Όλοι είμαστε υπεύθυνοι! Οι "οργανωμένοι" που δεν δέχονται την αιμάτωση του εγκέφαλου ως απαραίτητη λειτουργία, εμείς που τους αφήνουμε να κάνουν ότι θέλουν τόσα χρόνια, οι δημοσιογράφοι "υπαλληλάκια", που επέλεξαν αυτή τη δημοσιογραφία... άστα. Αν συνεχίσω φτάνουμε στους δεινόσαυρους...

 
At 2:58 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

κοιτα αυτην την κυριακη με αφορμη τους εορτασμους γαι το πολυτεχνειο

τι ξυλο εχει να πεσει στα γυπεδα .!

 
At 9:57 μ.μ., Blogger tsioubiou said...

pou eisai re file hathikes uops!!!
hrisi mou

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

eXTReMe Tracker
Free Counter
Free Counter