SportGay

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΡΟΖ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (Ροζ φίδι που μας έφαγε!)

Τετάρτη, Νοεμβρίου 01, 2006

Η ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΧΟΥΝΕ ΧΡΩΜΑ ΚΟΚΚ(αλ)ΙΝΟ...

10 Απριλίου 1995: "Αυτούς τους οπαδούς έχουμε και δεν μπορούμε ούτε θέλουμε να τους αλλάξουμε"
Και στις 24 Οκτωβρίου 2006 στην ερώτηση:
"Υπάρχει περίπτωση να ληφθούν μέτρα όπως είχε γίνει παλαιότερες δεκαετίες στην Αγγλία;"

δίνεται η απάντηση: "Στην Ελλάδα δεν έχουμε τόσο μεγάλο πρόβλημα. Στην Αγγλία δυστυχώς είχαν νεκρούς. Ευτυχώς στην Ελλάδα δεν έχουμε."
Προεδρικές δηλώσεις!!! Στον χθεσινό "θρίαμβο-ισοπαλία" του ολυμπιακού, ένας φίλαθλος του ολυμπιακού μαχαιρώθηκε. Ευτυχώς το παλικάρι χτυπήθηκε στο πόδι και δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. Τους δικούς του σκέπτομαι. Μεγάλη μ...κία να πεθάνεις για κάτι τόσο πεζό. Για κάτι που δεν σου προσφέρει τίποτα σημαντικό παρά 90 λεπτά εκούσιο άγχος και καρδιοχτύπι στην καλύτερη. Και η δυσκοιλιότητα το κάνει. Σε πιάσαν και σένα κοροϊδο. Όλους κάποιος μας έχει πιάσει κάποια στιγμή. Έτσι πάει το παιχνίδι. Ήταν λοιπόν τα "αντίποινα" των Ιταλών για τον λιθοβολισμό του πούλμαν της Roma στην Αθήνα μετά την νίκη της. Όπως και ο λιθοβολισμός του πούλμαν της αποστολής του ολυμπιακού. Αυτόν τον προεδρικό πολιτισμό έλαβαν στην Αθήνα, αυτόν επέστρεψαν. Φελοί οι μεν, φελοί και οι δε. Una fatsa una ratsa. Αλλά άδικα ανησυχούμε! Δεν έχουμε νεκρούς όπως στην Αγγλία! Αν και εκεί ο Χουλιγκανισμός ήταν ολόκληρο κοινωνικό κίνημα που προερχόταν από πάρα πολλές παραμέτρους. Αλλά που να το γνωρίζει; Πανκ-ροκ στο κολλέγιο; Δεν γίνεται. Γιατί λοιπόν να πάρουμε μέτρα για τα κουτσαβάκια μας; Μήπως για την γελοία μελέτη της ΟΥΕΦΑ, η οποία καταδεικνύει τους Έλληνες "χούλιγκαν" ως τους πιό επικίνδυνους στον κόσμο; "Είναι οι μόνοι", αναφέρει "που καταστρέφουν τα πάντα χωρίς να είναι κάτω από την οποιαδήποτε επίρρεια". Ελλαδάρα! Η μόνη τριτοκοσμική χώρα που όχι μόνο δεν αντιλαμβάνεται την κατάστασή της, αλλά νομίζει πως ξεπερνάει πολιτισμικά και όλες τις άλλες! Καμία ελπίδα!
Εύχομαι στο παλικαράκι περαστικά! Μην ξαναπάς φιλαράκι στο γήπεδο μέχρι να καταλάβεις τι παίζει. Μην τους δίνεις τα χρηματάκια σου μέχρι να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Υπάρχουν πολλοί λόγοι να χύσεις το πολύτιμο αιματάκι σου. Η "Θρυλάρα", η "Αεκάρα", η "Παναθηναϊκάρα", η μηχανάρα, η γκομενάρα, η άρα μάρα κουταμάρα και η κάθε λογής -άρα παπάρα δεν είναι ένας από αυτούς. Ούτως ή άλλως την Κυριακή στο "ντέρμπι" πάλι θα λάμψει η βλακία. Όπως και σε κάθε "ντέρμπι". Και όλοι οι πρόεδροι εκτός ενός, που δεν έχουν ούτε πράξεις ούτε καν λόγια για να μπορούν να κάνουν κάτι,
το αντίθετο μάλιστα, θα προετοιμάσουν το κλίμα με τις δηλώσεις τους, αν διαβάσατε από την αρχή το post. Αν και δεν πρόκειτε να διαβάσεις ποτέ αυτό το post, σου το αφιερώνω. Όπως και στον καθένα που ο πόνος του, του άνοιξε τα μάτια.
Αγαπητέ κύριε Νικολαϊδη λυπάμαι πάρα πολύ! Είστε πολύ μόνος στον αγώνα που κάνετε για την βία. Και πολύ αληθινός για την Ελληνική ποδοσφαιρική "πραγματικότητα". Δεν ξέρω αν σας νοιάζει -ούτε και σεις θα το διαβάσετε- αλλά έχετε τον σεβασμό μου, έστω για την προσπάθεια. Έστω για την παρουσία σας. Γεννά ελπίδες.
Sorry για την σοβαρότητα μωρά μου. Θα μπορούσα να δίνω στοιχεία για 10 τόμους για το Ένδοξο Ελληνικό ποδόσφαιρο, μα έχω βρεί καλύτερο αγόρι. Λοιπόν για σήμερα κουκλιά μου, Αεκάκι με τρέλα! Θα πάω γηπεδάκι μετά από 11 χρόνια και πολύ γουστάρω. Μην ανησυχείτε! Είμαι πολύ παλιά π...άνα για να μπλέξω. Δεν είναι και από αυτά τα παιχνίδια που "μυρίζουν". Ίσα ίσα. Μάλλον να κρυώσω κινδυνεύω. Ραντεβού αύριο λοιπόν για την περιγραφή του αγώνα! Και να μην ξεχνάτε... σας αγαπώ! Σμακ!

14 Comments:

At 10:05 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

 
At 10:09 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

 
At 11:54 π.μ., Blogger sportgay said...

@ tsaa!!!
Έχει επιστημονικό ενδιαφέρον η περίπτωση σου γιατί:
A)Πρώτα γράφεις στα comments ενός post και μετά το διαβάζεις να δείς τι έγραφε! Είσαι γνήσιος ολυμπιακός!
Φαίνεται από την σειρά των comments. Μην με θεωρήσεις μέντιουμ.
Β)Συγχαρητήρια για το X!!! Η ισοπαλία είναι πάντα υπεραρκετή, είναι ένας θρίαμβος για τον πρωταθλητή Ελλάδος! Κατάντια!
Γ) Όντως ο ολυμπιακός έχει τους περισσότερους οπαδούς, γιατί οι γύφτοι κάνουν πάνω από δέκα παιδιά, το ΠΑΣΟΚ ήταν κυβέρνηση 20 χρόνια, και οι μύγες μαζεύονται πάνω απ΄τα σκατά.
Δ) Εσείς μιλάτε με υπερηφάνια για ΟΥΕΦΑ! Εμείς ακόμα παίζουμε με ελπίδες για πρόκριση. Εσείς εχθές παλεύατε για το ΟΥΕΦΑ!!! ΞΕΦΤΙΛΑ!!!
Ε) Ένα μαχαίρωμα είναι πάντα σοβαρό. Το ποδόσφαιρο δεν είναι! Αυτό λέγεται κοινή λογική. Απουσιάζει δε πλήρως απο οπαδούς - προεδρικά πρότυπα - του ολυμπιακού.
ΣΤ) Επειδή δεν μπορείς να μου την πείς και έχει γίνει το comment σαν το post, θέλεις να μου την λέω εγώ που μπορώ και συ να συμφωνείς;

 
At 2:09 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

 
At 2:23 μ.μ., Blogger tsioubiou said...

an o Nikolaidis einai o monadikos pou kwvetai gia tin via sta gipeda tis elladas tote ti gameisame.
opws oloi tous kanei oti mporei na exafanisei autous pou mporei na ton vlapsoun sto mellon.i maxh metaxy kratous epae krataei hrwnia giata fraga file mou opote tous voleuei olous i katastasei opws einai tous men apaxeionontas to prwoion k tous de ehwntas idiotikous stratous entos k ektws gipedou.twra to ti eipe o petros kokkalis k to ti ekane o nikolaidis pou ton psifise gia proedro,einai gia to theathine.
oloi mas xeroume oti an theloun to ftiahnoun to thema mesa se ena hrono.
elpizw esas na mi sas vlepei o mitsotakis simera

 
At 3:04 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

ti min toys vlepei o mitsotakis
afoy einai mitsotakides apo monoi toys

TRACK ATTACK!!!

 
At 3:17 μ.μ., Blogger sportgay said...

@ tsaa!!!: No comment (βαρέθηκα να το διαβάσω όλο!)
@ tsioubiou: Φιλαράκι έχεις δίκιο! Το ξέρω. Απλά χαβαλέ κάνουμε! Η νοημοσύνη του έλληνα φιλάθλου έχει τρία επίπεδα στην τροφική αλυσίδα ανάλογα με την αντίληψη:
A) OΠΑΔΟΣ (tsaa!!!)
B) ΦΙΛΑΘΛΟΣ (sportgay)
Γ) ΧΑΛΑΡΟΣ (Εσύ)
Στην (Α) δεν βλέπει, δεν ακούει, δεν καταλαβαίνει. Παρά μόνο μιλάει πορωμένα, γεμίζοντας αθώα φιλοολυμπιακά αντικειμενικά posts με βρωμόλογα. Τσ Τσ Τσ...
Στην (B) ακούει, βλέπει, καταλαβαίνει αλλά γράφει ότι γουστάρει. Χάβαλες να γίνεται! Στην (Γ) μιλάει σωστά, αντικειμενικά και σοβαρά, κάτι το οποίο δεν αρμόζει στην νοητική κατάσταση του ποδοσφαίρου! (πρόκειται για συνδιασμένη ανταλλαγή μίας μπάλας μεταξύ 22 ατόμων με απότερο σκοπό την κατάληξή της σε ένα από τα δύο όρθια παραλληλόγραμμα πλαίσια που βρίσκονται στις δύο μακρύτερες άκρες μίας επίπεδης σε άλλες χώρες παραλληλόγραμμης επιφάνειας).
Ως γνωστόν η μέση οδός είναι και η καλύτερη.
Ελπίζω να μας δεί ο Μητσοτάκης! Δεν ξέρω, τώρα τελευταία που τον επικαλούμαι μου βγαίνει σε καλό!
Αχ καλέ αγόρια μου, σας λατρεύω! Αχ καλέ θα τρελαθώ! Άναψαν τα αίματα! Γουάου! Τρελό σεξ!

 
At 3:17 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

 
At 3:20 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

THA SOY KANOUME KATALIPSI STO BLOG THELISES NA TA VALIS ME TOYS ADERFOYS "TRACK ATTAC" THE "TRACK`S " ARE GOING TOTHE LAST MARCH "

 
At 4:11 μ.μ., Blogger sportgay said...

@ tsaa!!!: Αχ καλέ, μικρέ, ανόητε γαυράκο... Δεν τα υπολόγισες σωστά. Ήταν αναμενόμενο! ολυμπιακός είσαι. Κοίτα τι μπορώ να κάνω! Ούπς! Που είσαι; Δεν σε βλέπω! Χα χα χα...

 
At 4:21 μ.μ., Blogger sportgay said...

Τα έσβησα στο όνομα της ορθογραφίας και της ευγενικής έκφρασης! Μετάφραση για ολυμπιακούς: Τa es bi sa sto on om a tis or tho gra fi as ke tis ev ge ni kis ek fra sis. Μα που είσαι καλέ; Ακόμα δεν σε βλέπω!

 
At 4:28 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

kai oyte tha me ksanadis

den asxoloyme me fasizoyses praktikes delete !

 
At 4:36 μ.μ., Blogger sportgay said...

Χι χι χι!!! Νίκησα με δημοκρατικές διαδικασίες! Όπως ο ολυμπιακός! Η trak attack κατέρρευσε! Πάω να βαφτώ για το γήπεδο για να με δείξουν οι κάμερες! Φιλάκια! Σμακ!

 
At 11:55 π.μ., Blogger tsioubiou said...

oi track attack den peftei toso eukola koritsi mou
be cool

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

eXTReMe Tracker
Free Counter
Free Counter