SportGay

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΡΟΖ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (Ροζ φίδι που μας έφαγε!)

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 07, 2006

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ

Η Ευρώπη υποκλίθηκε στο ήθος και το πάθος μίας αληθινά μεγάλης ομάδας. Της ΑΕΚ. Μία ομάδα που ξέρει να κερδίζει και ξέρει να χάνει. Μία ομάδα που παίζει μπάλα με πάθος, χωρίς μπουνιές και κλωτσιές, με ήθος, χωρίς απειλές, και με μαγκιά, χωρίς να περιμένει να “ευεργετηθεί” από τις άλλες ομάδες. Το Champions League έχει κερδίσει το κύρος του από ομάδες σαν την ΑΕΚ. Από ομάδες που ξέρουν να ονειρεύονται με ρεαλισμό και ξέρουν να παλεύουν για τα όνειρά τους. Η ΑΕΚ τίμησε το Champions League με την παρουσία της, και η πρόκριση στο Κύπελλο UEFA, είναι η μικρότερη ανταμοιβή που παίρνει για αυτή την παρουσία! Γιατί η πρόκριση δεν χάθηκε από την εμφάνιση της ΑΕΚ, αλλά από την “προτίμηση” της Μίλαν, όπως το είχε ξεκάθαρα διατυπώσει, στον τελευταίο της αγώνα με την ΑΕΚ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στην ομάδα που ανέβασε την εικόνα της Ελλάδας στα μάτια της Ευρώπης και προσέφερε για ακόμη μία φορά πολύτιμους βαθμούς στην χώρα μας. Ας θυμηθούμε την καταπληκτική πορεία της ΑΕΚ στο
Champions League:

ΧΑΡΤΣ – ΑΕΚ 1-2
ΑΕΚ - ΧΑΡΤΣ 3-0

ΜΙΛΑΝ – ΑΕΚ 3-0
ΑΕΚ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 1-1
ΛΙΛ – ΑΕΚ 3-1
ΑΕΚ – ΛΙΛ 1-0
ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ 1-0
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΑΕΚ 2-2

4 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή για όσα κατάφεραν μέχρι στιγμής και ευχές για καλή πορεία τώρα και στο UEFA μαζί με τον Παναθηναϊκό! Αυτά λοιπόν μωρά μου για σήμερα! Πολλά φιλιά στα μουσούδια και να μην μου ξεχνάτε... σας αγαπώ! Σμακ!

4 Comments:

At 5:39 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Σνιφ!!! Με πήραν τα ζουμιά έτσι που τα γράφεις αγοράκι μου. Τι καλά τα παιδιά με τα κίτρινα φανελάκια, τι ηρωικά που παίξανε. Αν είχαν κι εκείνον τον τσολιά, τον Δέλλα, θα τους είχαν πιει το αίμα των Βέλγων, των πατατοφάγων. Ας όψεται όμως ο τερματοφύλακάς τους που τράβηξε το φιλεδάκι απ' τα μαλλιά του δικού μας, δεν του έστρωσε καλά η κουρούπα, κι έτσι έπιασε άουτ την τελευταία κεφαλιά. Κι αυτός ο προπονητής μας, σαν θεολόγος μου μοιάζει, σαν σπασίκλας, αλλά το διαβάζει καλά το μάθημά του και την κατεβάζει ωραία την ομάδα. Καλός κύριος, όχι σαν τον μεθύστακα τον Νορβηγό, τον βλογιοκομμένο... Τέλος πάντων, έχει ο Θεός για όλους... Πότε θα γράψεις τώρα το επόμενο κήρυγμα; Πες μου κι εμένα που θα μπορούσα να είμαι μάνα σου. Ιεροκήρυκας δεν είσαι; Σε ποια ενορία λειτουργείς; Δεν θα το πω σε κανέναν!

 
At 1:55 π.μ., Blogger tsioubiou said...

are kopmlexares
kai stis lypes sas kai stis hares sas ton gauro sholiazetai

 
At 11:33 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

μιλώντας για γαύρους, θυμήσου καμάρι μου να πάρεις κανα κιλό από τη λαϊκή για να τους τηγανίσουμε αύριο.
ω! ελπίζω να μην είπα κατι το οποίο θα θίξει πάλι τον κύριο τσίου μπίου.

 
At 6:51 μ.μ., Blogger sportgay said...

Αχ καλέ... Αεκάρα γιούπι γιούπι! Το επόμενο κήρυγμα θα είναι στους ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων! Όσες συνεχίζουν βέβαια! Εκτός κι αν έχουμε κι άλλες "ζωγραφιές" στο τριτοκοσμικό μας... Όσο για τον γαύρο... ποιόν γαύρο; Δεν είμαστε κοπμλεξάρες, ότι κι αν σημαίνει αυτό! Απλά, you don't exist! Πάπαλα! ΑΕΚΑΡΑ ΟΛΕ!!! Σας λατρεύω! Καλό ΣΚ και σμακ!

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

eXTReMe Tracker
Free Counter
Free Counter