SportGay

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΡΟΖ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (Ροζ φίδι που μας έφαγε!)

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 06, 2006

BRUCE-CHAMPION-LEE ΕΝΑΝΤΙΟΝ KO-KKA-LEE ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 1

Παγκόσμια συγκίνηση έχει προκαλέσει η φανέρωση του χαμένου μπατζανάκη του BRUCE LEE, του KO KKA LEE! Είναι ο πρόεδρος ενός τσίρκου του τύπου «ιπτάμενοι σαολίν», που συνδιάζουν με μονάδική ομολογουμένως επιτυχία, το γέλιο, το ποδόσφαιρο, τις μίζες, το καράτε, και την κοροϊδία! Ας δούμε την δήλωση του διευθυντή του τσίρκου πριν την παράσταση με την Ουκρανική Σαχτάρ!

Κερδίστε τη Σαχτάρ για να μην έχουμε πρόβλημα. Κερδίστε με νύχια, με δόντια, δεν με ενδιαφέρει πώς. Κερδίστε με κλοτσιές και μπουνιές, αν χρειαστεί. Απλώς κερδίστε.

Και όλα αυτά για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ!!! Δυστυχώς δεν τον είχαν ειδοποιήσει, πως ήταν ένας αμιγώς ποδοσφαιρικός αγώνας για ομάδες ευρωπαϊκού επιπέδου, με αποτέλεσμα για άλλη μια φορά να ξεφτιλιστεί! Έκανε όμως την υπέρβαση! Κατάφερε να πάρει ισοπαλία στην έδρα του από την Σαχτάρ και να αγωνίζεται στην συνέχεια στο Κύπελλο Ελλάδος! Παράπονα όμως εξέφρασαν πολλές χώρες, για τον αποκλεισμό του τσίρκου από το Champions league και από το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, γιατί όπως μας τόνισαν: “Εμείς στις χώρες μας θέλουμε να έχουμε τσίρκο σαν το δικό σας! Όχι μόνο γελάμε πολύ, αλλά μας προσφέρει αφειδώς και πολύτιμους βαθμούς για τις χώρες μας!” Το τσίρκο MEDRANO, ζήτησε συνεργασία με το τσίρκο του ακατονόμαστου, με αποτέλεσμα στο προσεχές μέλλον οι παραστάσεις να δίνονται στο γήπεδο Καραγκιοζάκη με παρουσιαστή τον αποτυχημένο καρατερίστα πρόεδρο, KO-KKA-LEE με παρτενέρ το γνήσιο οπαδό του ΤΑΜΤΑΚΟ! Η Sportgay εύχεται στο τσίρκο και τον παρουσιαστή του, ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

Αύριο γιορτάζει το ποδόσφαιρο με την ΑΕΚΑΡΑ! Να μου περνάτε καλά και να μην ξεχνάτε... σας αγαπώ!!!

3 Comments:

At 1:47 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

pistos sto rantebou tou me tin istoria o gauros ta katafere gia alli mia fora.
mas ekane perifanous me ti megalospixia tou,afou edose sti sachtar to monadiko bathmo pou exei parei pote ektos edras.
panta tetoia.nanai kala na tos blepoume kai na gelame.se kamia 500 xronia mporei oi efimerides na bgaloun ena sylektiko dvd me tis nikes tou gayrou.AEKARA REEEEEEEEE

 
At 2:05 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Τι ωραία που τα λες χρυσό μου και σήμερα... Αυτό το περίφημο τσίρκο έχουμε εμείς στο Χαλάνδρι καμιά ελπίδα να το δούμε ή δίνει μόνο διεθνείς παραστάσεις;
Θα ήθελα επίσης να μου κάνει ο διευθυντής του μια πριβέ επίδειξη στα γενέθλιά μου - με το αζημίωτο βέβαια - να σκάσουν τα άλλα τα πουρά που θα έχω το ξαδελφάκι του Μπρους Λη μόνο για πάρτι μου. Θα του πιω το αίμα με το μπουρί της σόμπας! Ο Θεός να σε φυλάει από λυσσάρα γριά, σου λέω!!!

 
At 3:27 μ.μ., Blogger sportgay said...

Αχ καλέ θα τρελαθώ η τρελή!!! Γουάου! Τι ωραία που τα λέτε χρύσα μου! Το τσίρκο δίνει παραστάσεις παντού! Είναι το ΣΟΥΠΕΡ τσίρκο!!! Προσφέρει το καλύτερο γέλιο και βοηθάει! Παιδιά μου βοηθάει τους πάντες, αυτό το τσίρκο. Βοήθησε την Βαλένθια, βοήθησε την Σαχτάρ! Την Ρόμα! Βοηθάει πολύ! Σαν τον Νταλάρα! Τον Ακατονόμαστο! Γιαυτό και τους αποκαλούν, "οι ακατονόμαστοι"!

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

eXTReMe Tracker
Free Counter
Free Counter