SportGay

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΡΟΖ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (Ροζ φίδι που μας έφαγε!)

Τρίτη, Μαΐου 15, 2007

ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ


Αγαπητοί μου αναγνώστες! Επ'ευκαιρίας του τέλους της φετινής παράστασης, ήθελα να γράψω ένα ποστ που να γελειοποιεί το γνωστό τσίρκο και τον υπερξεφτείλα καραγκιόζη διευθυντή του! Αλλά με πρόλαβαν. Γελειοποιηθήκαν τόσο πολύ μόνοι τους, που δεν μπορώ να κάνω τίποτα περισσότερο! Σε μία φιέστα φραπέ που διοργανώθηκε στο γνωστό τσίρκο, θρυάμβευσε για μία ακόμη φορά, η δημοκρατία του μεγάφωνου, που προσπαθούσε να σκεπάσει τις παράλογες φωνες ανθρώπων που όπως αποδείχθηκε δεν ήταν εκεί. Καταλάβατε τίποτα; Ο καραγκιόζης πρόεδρος, μετά από μια ακόμη επιδειξη ήθους, κατάφερε να δείξει για μία ακόμη φορά την αλήθεια των γεγονότων και να σωπάσει, όλες τις μαϊμούδες που πιστεύουν πως δεν είναι ο πλανητάρχης. Μάλιστα υποσχέθηκε στις μαϊμουδες πως θα φέρει καινουργιους ακροβάτες και γυναίκες με μούσια, που τόσο πολυ τους αρέσουν για να τους δελεάσει. Ορισμένοι δε τόλμησαν, εκτός του να βρίζουν τον καραγκιοζάκο παϊδάκι, να βρίζουν και τον "επίτημο καραφλό προεδρικό καθαριστη κώλου μετα της γλώσσης", που τόσο πολύ αγαπά και σέβεται τον εραστή-διευθυντή του. Ντροπή! Όπως αναφέρει και το γνωστό υπαλληλάκι του διευθυντή, το μουνοΧελάκη, όλοι του χρωστάμε την ύπαρξή μας! Είναι αχάριστοι! Ευτυχώς ο διευθυντής τους κατονόμασε και έτσι όλοι ξέρουν ποιοί το'καναν. Βέβαια δεν ήταν αυτοί εκεί, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Αφού το λέει ο διευθυντής, έτσι είναι. Ήταν εκεί δε, και ένα περίεργο κράμα μεταξύ ρέγκας και σκατζόχοιρου. Αποδείχθηκε τελικά πως είναι γόνος του διευθυντή, και ότι είναι πρόεδρος σε έναν στημένο εθνικό διαγωνισμό μίας τριτοκοσμικής χώρας, "του κορυφαίου διαπλεκόμενου μαλάκα της χρονιάς", που τον κερδίζει τα τελευταία 10 από τα 11 χρόνια ο μπαμπάκας του. Το ένα το άφησε να το πάρει ο προηγούμενος μαλάκας της δεκαετίας του 80, γνωστός και ως "πετρελαιογιάννης", τιμής ένεκεν. Ήταν καταπληκτικά και φέτος. Γελάσαμε πολύ! Ένας αξιοσέβαστος υπήρχε σε αυτό το τσίρκο, και τον έδιωξαν με το γνωστό τους ήθος οι θρασύδειλοι! Τέλος θα σας παρακαλέσω να μην ξαναζητήσετε ποτέ συγνωμη ξανά. Μπορειτε να λέτε το προεδρικό, "λάθη κάνουμε όλοι" ή "Μια μερίδα του κόσμου με αποδοκίμασε. Σίγουρα δεν είναι το καλύτερο, αλλά ξέρω ότι τα εκατομμύρια των φίλων του τσίρκου μας στηρίζουν. Στηρίζουν την προσπάθειά μας και είναι κοντά μας" ή "Πιστεύουμε ότι με τις μεταγραφές που θα κάνουμε το καλοκαίρι όλος ο κόσμος θα ικανοποιηθεί. Σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε τις νέες μεταγραφές". Πέστα ανθρωπε μου. Ετσι μπράβο! Ποιά εκατομμύρια των φίλων όμως; Μήπως το 70% των φίλων του τσίρκου, που όπως έδειξε η έρευνα του πανεπιστημίου Αθηνών, είναι απόφοιτοι δημοτικού; Μάλλον... Είναι τα εκατομμύρια των φίλων του τσίρκου, που έκαναν πλατινένιο το CD της Πάνια! Εύγε νέοι μου! Η Ελλάδα σας ανήκει! Καλή σταδιοδρομία και πάντα τέτοια!
Τέλος, η sportgay σας προσφέρει μία καταπληκτική χειροτεχνία για τους θερινους μήνες, όπου με μόνο ένα σωμα και αλλάζοντας μόνο τα κεφάλια, θα μπορείτε να παιζετε με τους φίλους σας την γνωστή παράσταση: "Καραγκιόζης ή Μαλάκας;" Τα ξαναλέμε. Και μην ξεχνάτε... σας αγαπώ! Σμακ!

9 Comments:

At 9:17 π.μ., Blogger mujahedin said...

Βρε τρελόπαιδο, γιατί έχω την εντύπωση ότι ο Ριβάλντο έγινε "αξιοσέβαστος" μόλις κυκλοφόρησε η φήμη ότι θα πάει στην αεκ;

Πάντως τα γιουχαΐσματα δεν ήταν προϊόν της αποχώρησης Ριβάλντο και αυτό το υπογράφω. Απλά κάποιοι έτσουξαν που τους κόπηκαν οι δωρεάν εκδρομούλες στο εξωτερικό, τα διαρκείας σε προνομιακή τιμή, η γενικότερη προστασία και τα προεδρικά χάδια, και από μία άποψη καλά να πάθει ο «κοσμαγάπητος» προεδράκος, διότι χρόνια τώρα είχε το φίδι στο κόρφο του και το τάιζε με περίσσεια αγάπη.
Όλες αυτές οι γιούχες άλλωστε θυμίζουν έντονα την κόντρα Ντέμη-Original, απλά ο Ντέμης δεν τους καλόπιασε ποτέ και μαγκιά του για αυτό! Μην πω αλλά. Απλά την υπόθεση την γνωρίζω πααααρα πολύ καλά και ξέρω τι είναι αυτό που καίει την 7 αυτή τη στιγμή και αυτό δεν λέγεται Ριβάλντο.(Αν είχαν ακόμα τα προνόμια τους, θα είχαν κάνει μόκο και θα χτυπούσαν παλαμάκια στο πρόεδρο για την σοφή του κίνηση)

 
At 1:03 μ.μ., Blogger sportgay said...

Τρελό μου αγόρι έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα εκτός της θέσης μου για τον Ριβάλντο. Είναι από τους λίγους αντίπαλους παίκτες που έχει αποθεωθεί από τον κόσμο της ΑΕΚ. Όσο για την πιθανότητα μεταγραφής του, εγώ δεν θα το'θελα. Δεν είναι παίκτης που κάθεται στον πάγκο, και τα χρήματα που θα του προσφερθούν, μπορουν να φέρουν δύο τρείς πιτσιρικάδες που θα είναι μηχανάκια. Δεν λέω, μπορεί με την κλάση του να σου παρει παιχνίδια, αλλά έτσι δεν χτίζεται ομάδα, κάτι που είναι κατα την γνώμη μου, η μόνη προτερεότητα της ΑΕΚ. Δεν ξέρω. Όσο για τους οργανωμένους, είναι παντού οι ίδιοι. Απλά με την συμπεριφορά του κοκκαλη, πολύ σωστα διαιωνίζεται. Γιατί αν είχαν ανιδιοτελη αγάπη για την ομάδα τους, δεν θα δεχόντουσαν την ανήθικη εικόνα που έχει αποκτήσει ο ολυμπιακός με αυτη την διοικηση, αλλά θα είχαν αντιδράσει και δεν θα θαμπονώντουσαν αο τις "χαντρες" και τα "καθρεπτακια" που τους προσφέρει τόσα χρόνια. Και αυτή είναι η ευθύνη που τους βαρένει. Γιατι πριν τον Κόκκαλη, ο Ολυμπιακός είχε τον σεβασμό των άλλων όμαδων. Με τον Κόκκαλη ομοιάζει με τον διεφθαρμένο ΠΑΟ του 80. Και αυτό φαίνεται στην Ευρώπη και καταλαβαίνεις πολύ καλά το γιατί. Αχ καλε σε λατρεύω! Σμακ!

 
At 2:37 μ.μ., Blogger mujahedin said...

Δεν έχει να κάνει με χάντρες και καθρεφτάκια. Τόσα χρόνια απλά κάποιοι έκαναν μόκο γιατί απλούστατα τους γίνονταν όλα τα χατίρια (μέχρι και προπονητές έδιωχναν). Μόλις κόπηκαν τα χαρτζιλικώματα, αυτοί οι ίδιοι άρχισαν να γκαρίζουν.
Εγώ χρόνια παραπονιέμαι για τις κινήσεις του πρόεδρα, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να πάω στο γήπεδο να κάνω τσαμπουκάδες για να περάσει το δικό μου. Έτσι είναι και η πλειοψηφία του κόσμου του ολυμπιακού.

 
At 3:30 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Αχ χρυσό μου, ν' αγιάσει ο στόμας σου! Εσύ πρέπει να πας για Πούλιτζερ δημοσιογραφίας!
Για στέκα όμως... Αυτό το τσίρκο που λες, είναι το ίδιο μ' εκείνο που κάνει κάθε χρόνο περιοδεία στο εξωτερικό και κάνει sold out με το γέλιο και το θέαμα που προσφέρει; Αν ναι, τότε ο καραγκιόζης πρόεδρός του προσφέρει κοινωνικό έργο και θα κόψω τα κουλά οποιανού τολμήσει να τονε πειράξει!
Κάποτε πρέπει να αναγνωριστούν οι αξίες στην ψωρο-κώσταινα!

 
At 5:11 μ.μ., Blogger Pastaflora said...

αγαπητέ ξένε, εγώ Πανιώνιος ήμανε, πλην όμως δηλώνω ευθαρσώς ότι αποτελώ πλέον μίαν ανέστιαν φίλαθλο.
δεν μπορώ όμως να μην σχολιάσω ότι είναι χαρά για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο να υποδέχεται κάθε χρονιά τους κόκκινους κλόουν. ξέρετε τι είναι με ένα απλό εισιτηριακι να ρίχνεις το γέλιο της αρκούδας βλέποντας το ποδοσφαιρικό τσίρκο μεντράνο;;; και μην ακούσω πάλι ότι τους αδίκησε η κακή ευρωπαϊκή διαιτησία γιατί θα φάω τις κοτσίδες μου.

 
At 6:01 μ.μ., Blogger Klearchos said...

Μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη... Είμαι ΑΕΚτζής και δύο ξένους παίχτες έχω σεβαστεί που έχουν παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα: τον Καρεμπέ και τον Ριβάλντο... Είναι μόνοι που έχω ζηλέψει από άλλες ελληνικές ομάδες... Και τους δύο τους έδιωξε στην ουσία με τον ίδιο τρόπο... Ο Ριβάλντο, όμως, ήταν μάγκας και του την έστησε... Εγώ τον θέλω στην ΑΕΚ!! Ένας Ριβάλντο χωράει παντού!!

 
At 9:22 μ.μ., Blogger sportgay said...

@ mujahedin: Εσυ πρέπει να ξέρεις καλύτερα. Εγώ ΑΕΚτζης είμαι. Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρουν τα εσωτερικά του Ολυμπιακού. Απλά χαλιέμαι με το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος και το θεωρώ "οικογενειακή" υπόθεση. Είσαι γούτσου και γουάου! Σμακ!

@ Καπη: Είναι τιμή η παρουσία σας στο μπλογκ μας. όπως πάντα η εμπειρία σας μας διδάσκει την πραγματικότητα. Αχ καλέ σας λατρεύω! Σμάκ!

@ Ξένη: Αγαπητή μου ξένη. Η αντίληψή σας αποκαλύπτει δύο τινά. Ή ασχολείστε πάρα πολύ με το ποδόσφαιρο, ή ο συνήθης καταληψίας του οικογενειακού DSL, είναι ένα υποδειγμα άντρα, ένας υπέροχος και εύστροφος άνθρωπος, τόσο μοναδικός και κατπληκτικός που χρειάζομαι 10 post απλά για να αναφέρω τα πλεόνεκτήματά του. Γιατί σίγουρα πρέπει να είναι τέλειος. Πρρρρρ...

@ Κλέαρχος: Kαλωσήρθες φιλάρα! Ενας ΑΕΚτζης είναι παραπάνω απο καλοδεχούμενος σε αυτό το μπλογκ, που όπως κατάλαβαίνεις, είναι οικογενειακό. Ο γνήσιος ΑΕΚτζης φαίνεται από τον πολιτισμένο τρόπο που σκέπτεται και εκφράζεται. Για τον Ριβάλντο, πιστεύω πως είναι δίκοπο μαχαίρι. Ή θα τους "καθαρίσει" ή θα μας πληγώσει. Δεν ξέρω...

 
At 2:39 π.μ., Blogger tsioubiou said...

Συγαβρε @ mujahedin 10 χρόνια τώρα ο Κοκκαλης έσωνε την παρτίδα την τελευταία στιγμή με μια η δυο κάλες μεταγραφές και οι μαλακίες του διαγραφόντουσαν ως δια μαγείας από μισθωτούς και άμισθους, καμένους και μη, όσο για όσους δεν τρώνε κουτόχορτο το ότι περνούμε την κούπα πιστεύω ότι λειτουργούσε σαν ασπιρίνη να περνάει ο πονοκέφαλος και μετά ξανά τα ίδια από την αρχή.
Για εμένα τα γιούχα πέσανε γιατί τέτοιες μαλακίες κάνει ο βαζελος και κανένας γαύρος δεν θέλει να αντιμετωπίζομαι τους παίχτες μας ετσι.Οταν ο βαζελος έδιωξε τον Σοουζα για ένα μπουκάλι κρασί που κέρασε τους συμπαίχτες του άκουσον άκουσον μονό κάτι γαύρους θυμάμαι να λένε ποσό μαλάκες είναι οι βαζελοι που διώξανε αυτό τον παιχταρά με αυτό τον τρόπο, δεν άκουσα κανένα να στεναχωριέται για τον άχαρο τρόπο τους.
Όσο για τους φίλτατους Αεκτζήδες δεν ήταν λίγοι αυτοί που λέγανε μόλις πριν από μερικές εβδομάδες ειρωνικά 'ωραία ανανέωση κάνει ο Κοκκαλης με Ριμπο , Τζολε, Νικοπολιδη' γιατί τόση πρεμούρα τώρα άραγε?
Επίσης ο Ντεμης είναι αυτός που επί εποχής Μακαρου πάνω και πίσω από της πλάτες τις Οριτζιναλ ήταν μην τα ξεχνάτε αυτά δεν κάνει ακόμα και όταν πρώτο ανάλαβε τα ηνία τα ίδια έκανε ανατρέξτε στις φυλλάδες σας να δείτε με τη περίσσια αγάπη ξερογλυφε τον κόλο τις Οριτζιναλ ο Ντεμινιο ακριβώς όπως περίτεχνα κάνει ο Κοκκαλης και όλοι τους άλλωστε.
Μάγκες μην τρέφουμε αυταπάτες αυτό είναι το Ελλαντα αν σας αρέσει η μπαλίτσα κλείνετε τα αυτιά σας πριν και μετά από κάθε αγώνα μόνο 90' ανοιξτετα και αν ειμαστε τυχεροι μπορει να δουμε και λιγο μπαλα καμιά φορά , έτσι και αλλιώς και μπάλα να παιχτεί αυτό που θα προβληθεί θα είναι η μιζέρια γιατί αυτή πουλάει θεαματικότητα και φύλλα, έχετε δει σε κάποια από τις αθλητικές εκπομπές καμία ενότητα με ωραίες φάσεις από τους αγώνες τις αγωνιστικής? και μην μου πείτε ότι παίζεται τόσο χάλια μπάλα πια όλοι σας έχετε πάει γήπεδο και γυρίσατε άρον άρον να δείτε μια φάση που σας άρεσε καλύτερα στη τηλεόραση αλλά μάταια όλοι κοιτάνε να δούνε αν υπήρξε επαφή στην τάδε φάση λες και παίζουν βόλεϊ.
Τες πα πολλή το σοβάρεψα λοιπόν ο sportgay είναι κρυφογαυρος και κρυφοκοκκαληκος όλα τα άλλα είναι στάχτη στα μάτια μας.

 
At 11:10 π.μ., Blogger sportgay said...

@ Τσιουμπίου: Γλυκέ και υπεργούτσου τσιουμπίου μου, είσαι γουάου! Σε αυτήν την τριτοκοσμική χώρα, έχουμε σταματήσει να ψάχνουμε τον σωστό και πλέον ψάχνουμε τον λιγότερο μαλάκα. Ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι της προκοπής από τους τρεις μεγάλους κατα την γνώμη μου, είναι ο Ντέμης, όχι μόνο επειδή έχει λερωθει στο χορτάρι, αλλά και επειδή έχει δείξει πολλές φορές πως έχει μεγάλα "καρύδια", παρά το ύψος του. Το μόνο λάθος που μπορώ να του καταλογίσω είναι αυτό που αναφέρεις. Αλλά είναι τίποτα μπροστά σε αυτά μου έχουν κάνει οι άλλοι. Στην τελική οι μόνοι που έχουν παράπονο από τον Ντέμη είναι οι οργανωμένοι της ΑΕΚ και αυτό δεν είναι απαραίτητα κάτι αρνητικό. Ίσα ίσα μάλιστα. Από τους δύο άλλους όμως, έχει καταστραφεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και δικαιούνται να τους βρίζουν, όλοι όσοι ελπίζουν να δουν αξιοκρατικό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο σε αυτή την ρημάδα την χώρα. Μην το κρατάς κρυφό. Ομολόγησέ το. Πες το σε όλους καθαρά. Ήσουν, είσαι και θα είσαι ένας φανατικός ΑΕΚτζης! Χαχαχα! Σμακ!

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

eXTReMe Tracker
Free Counter
Free Counter