SportGay

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΡΟΖ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (Ροζ φίδι που μας έφαγε!)

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2007

ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΧΕΖΟΥΝ


Οτι και να πώ, θα'ναι λίγο. Όταν οι πέντε ελληνικές ομάδες δίνουν την ψυχή τους στο γήπεδο και θριαμβεύουν, η έκτη, η #@$@% της ευρώπης, χέζεται επάνω της, κλαίγεται για την διαιτησία, και τρώγεται μόνη της. Εξορίστε τους τους ξεφτίλες. Σκατά στα μούτρα τους, σαν τα σκατά που έχουν κάνει το ελληνικό πρωτάθλημα! #%@(##$, τουρκόγυφτοι. Πάρε τα #$$@*& της ευρώπης, #$*%@*, ξεφτιλοομάδα, για μία ακόμη φορά στη μάπα και ρίξτα στα μάτια σου, για να συνεχίζεις να τα βλέπεις όλα μ.........α. Έκαστος στο είδος του, και το λιμανάκι στα #@$%@#% του! Αι σιχτίρ πιά! Κωλοχώρα, λαμογιοπλανήτης. Ο κάθε &^%&^% που έχει φράγκα, διοικεί ομάδες, λαούς, και έχει την πλειψηφία του ανθρώπινου είδους, να του γλείφει τα αρχ(*^*&&**. Πάμε γερά ρε ΑΕΚΑΡΑ!!! Και μην ξεχνάτε... σας αγαπώ! Σμακ!

4 Comments:

At 2:56 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Παρεκτράπηκες λίγο σήμερα, χρυσό μου... Αλλά από την άλλη, δίκιο έχεις. Τέτοιοι κουράδες είναι όλοι οι μαουνιέρηδες. Φαντάσου πώς θα μυρίζει η κουράδα του Λούα Λούα όταν έχει κεμπάπ χαλασμένο στη Δραπετσώνα. Ή σκέψου την καραφλή γόησσα, τον Τζόλε, να ξερνάει χαλασμένες πατσαβούρες στον αμυντικό που τον μαρκάρει. Ή σκέψου τη φάτσα του Βούλη όταν ο Μπλάνκο θα του κάνει οθωμανικό μεσα στο τηγάνι!!!
Άντε, καλό Σ/Κ να έχεις και προσοχή στα χεράκια σου. Έξω από το σεντόνι λέγαμε εμείς οι παλαιικές...

 
At 8:46 μ.μ., Blogger If...ιγένεια said...

Ρε παιδιά, τι κακία είναι αυτή? Δηλαδή, έχω μείνει παγωτό... δεν ασχολούμαι με τα αθλητικά αλλά νομίζω πως έχετε ξεφύγει... Χαλαρώστε..

 
At 8:46 μ.μ., Blogger If...ιγένεια said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

 
At 1:01 π.μ., Blogger sportgay said...

Έχετε δίκιο. Το παράκανα. Γιαυτό και όπου είχε ελαφριά μπινελικάκια, έβαλα γούτσου συμβολάκια! Συγνώμη αγαπητό μου αναγνωστικό κοινό. Δεν θα ξαναβρίσω τους καργιόληδες. Φιλάκια! Σμακ!

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

eXTReMe Tracker
Free Counter
Free Counter