SportGay

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΡΟΖ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (Ροζ φίδι που μας έφαγε!)

Τρίτη, Οκτωβρίου 02, 2007

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ SPORTGAY!!!


Η SportGay διοργανώνει έναν καινούργιο, γούτσου, σούπερ γουάου διαγωνισμό, μόνο για σας! Βρείτε την διαφορά μεταξύ του πρωτόζωου της πρώτης φωτογραφίας, με την ολοκληρωμένη προσωπικότητα της δεύτερης, και κερδίστε μια δωρεάν ξενάγηση στο τσίρκο του ακατονόμαστου, όπου θα μπορείτε να πλησιάσετε τα κλουβιά των ακροβατών του και να τους ταϊσετε γαριδάκια! Μία όντως ανεπανάληπτη εμπειρία!
Δεν θα μετρήσουν ως διαφορές τα εξής:
α) Η φανέλα του πρωτόζωου. (Τις φοράνε στους ακροβάτες του τσίρκου, έτσι ώστε αν το σκάσουν, να μην χαθούν ανάμεσα στους γνήσιους υποστηρικτές αυτής της ανόσιας ακατονόμαστης αηδίας.)
β) Η νοητική ικανότητα του κυρίου στην δεύτερη φωτογραφία. Είναι ξεκάθαρο πως αυτός τουλάχιστον μπορεί να σκεφτεί και να ενεργήσει.
γ) Το ότι το κοπάδι του κυρίου στην δεύτερη φωτογραφία, μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο.
δ) Το ότι το κοπάδι του πρωτόζωου, βρωμάει, λόγω της ακράτειας που τους χαρακτηρίζει, σε Ελλάδα και ευρώπη.
ε) ΠΡΟΣΟΧΗ! Το πρωτόζωο στην πρώτη φωτογραφία, ΔΕΝ είναι αμιβάδα! Μην σας μπερδεύει η ομοιότητα. Επομένως ΔΕΝ μπορεί να διχοτομηθεί!

Περιμένω με ανυπομονησία τις απαντήσεις σας! Και μην ξεχνάτε... σας αγαπώ! Σμακ!

3 Comments:

At 1:18 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Καλό μου παιδί,

Εμείς στα ΚΑΠΗ δεν βλέπουμε ΚΑΜΙΑ διαφορά ανάμεσα στα δυο αυτά ζωάκια. Το δεύτερο είναι μόνο πιο συμπαθητικούλι και πιο εκφραστικό. Το πρώτο πρέπει να έχει φάει ξύλο από τη μαμά του, γιατί είναι λίγο σφιγμένο... Πώς είναι όταν θες να μιλήσεις, αλλά μουγκρίζεις γιατί σου ζουλάν τα μπρίκια; Ένα τέτοιο πράμα κάπως...
Αλήθεια, τι δωράκι θα πάρουμε αν είμαστε νικήτριες; Θα μας ειδοποιήσετε εσείς για θα περιμένετε να περάσουμε εμείς από την εκπομπή σας;

Πολλά φιλάκια από τις τρελόγριες.

 
At 12:30 π.μ., Blogger Pastaflora said...

μα η διαφορά είναι πασιφανής!
(to be continued...)
(δεν είναι πολύ ωραίο να αιωρείται μια αύρα μυστηρίου;;;)

 
At 5:16 μ.μ., Blogger sportgay said...

@ ΚΑΠΗ: Αχ καλές μου γιαγιούλες, είστε τοοοοοόσο γούτσου! Φθάσατε πολύ κοντα στην λύση! Ξαναπροσπαθήστε, ξαναπροσπαθήστε! Σμακ!

@ πασταφλορα: Αγαπητή μου άγνωστη, η λύση είναι ένα κλικ παραδίπλα! Σκεφτείτε καλέ, σκεφτείτε!

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

eXTReMe Tracker
Free Counter
Free Counter